Een geurverspreider geeft geur en kleur aan woning, winkel of bedrijf

Wil je graag een lekker luchtje verspreiden? Hier volgen wat tips voor je voor het kopen van een lekkere geurverspreider, want één ding is zeker: een prettige geur in huis, winkel of bedrijf beïnvloedt de stemming.

Een geurig huis is een fleurig huis

Ben je gek op een lekker geurtje in huis? Er is heel veel te koop in winkels of webshops.

Toilet
Wil je een aparte ruimte een lekker luchtje geven zoals het toilet, dan zijn er diverse mogelijkheden. Je hebt de bekende kleine luchtverfrissers, zoals geurstokjes. Die kun je in allerlei oosterse geuren krijgen, net naar je stijl of stemming.

Badkamer
Er zijn lekkere geurstokjes te koop. Er zijn ook geursprays verkrijgbaar.Je kunt geurstenen kopen, die 24 uur werken. Het is maar net wat voor een sfeer je wilt krijgen in je badkamer:relaxed, meditatief of juist opwekkend. Dit kun je dan combineren met wat voor douchecrème of zeep je gebruikt.

Keuken
Wil je nare kookluchtjes verwijderen, dan kun je die natuurlijk verdrijven met geursprays.
Je hebt ook aroma diffusers.Dit zijn elektrische diffusers met een vloeistof. Je hebt ze in allerlei vormen en kleuren. Het is maar net wat voor uitstraling je wilt geven in huis en welk budget je hebt.

Woonkamer
Wil je liever een grote ruimte van een prettige geur voorzien, dan kom je terecht bij de geursystemen. Het hangt af van het aantal kubieke meters welk systeem het meest geschikt is.

Je hebt natte en droge geursystemen. De droge geursystemen bestaan uit korrels of kleivulling. Dit is bijzonder geschikt voor mensen die last van astma hebben. De prijs is redelijk. Voor zo’n 500 euro heb je al een prima systeem dat geschikt is voor ruimten tot maximaal 100 vierkante meter.

Auto
Zelfs voor in de auto heb je geurverspreiders. Die moeten natuurlijk wel aangepast zijn qua geur. Dan zal de geur eerder verfrissend/opwekkend moeten zijn. Ze zijn te koop als hanger, spray, geurpotje of voor de aanstekerplug. Ook het ventilatierooster kan worden voorzien van een geur.

Professioneel gebruik

Voor grote winkels en bedrijven heb je prachtige geursystemen. Je kunt zelfs de tijd instellen dat je wat geur wilt hebben in de winkel. Bijvoorbeeld in de piektijden van de winkel.
Het is belangrijk welke geur er wordt verspreid.
Wat voor geurbeleving wil je de klant meegeven? Het moet zeker niet te opdringerig zijn. De klant zal dan heel snel de winkel weer verlaten en dat is juist niet de bedoeling. Pas de geur aan de uitstraling van de winkel aan.
Bij een winkel waar voedingswaren worden verkocht, moet je echt een droog geursysteem kopen in verband met de hygiëne.
Voor de medewerkers in een bedrijf is het ook prettig als er een aangename geur hangt. Het zal zeker de productiviteit verhogen.

Kun je niet meer zonder lekker geurtje? Dan zijn er tenslotte nog tasverstuivers te koop. Dit zijn kleine verstuivers in de vorm van een lipstick, superhandig voor in je tas.

Bron: schilder-inutrecht.nl